Notícies

El disseny de les etiquetes, elogiat a “El País"

El suplement dominical del diari “El País”, el més llegit de l’Estat, va dedicar a finals del 2012 dues pàgines als nous dissenys d’etiquetes de vi. Sota el títol “Etiqueta de seducción”, destacava les propostes de sis estudis gràfics, entre els quals hi havia el que Eumogràfic, una empresa nascuda a l’empara de la Universitat de Vic, ha realitzat per als vins de Vinyes de Castellgalí. 
L’autor destaca el treball minimalista de l’estudi dirigit per Antón Granero per a les etiquetes del vi Pedruscall. “Este diseño está basado también en un juego tipográfico que varía según la añada, aunque incluye una pequeña referencia al nombre del vino rellenando el interior de algunas letras con fotografías de construcciones realizadas con el método de piedra seca”, deia l’article acompanyat de dues fotos d’ampolles de Pedruscall.

Presentació en societat a Manresa

Regió 7, el periòdic per excel·lència del Bages, va ser dels primers a recullir la notícia sobre els vins de Vinyes de Castellgalí. El periodista Roger Junyent va entrevistar en l’edició del 10 de novembre de 2010 a Carles Playà, enòleg i copropietari de l’empresa. “Una empresa de Castellgalí incorpora un nou vi a l’oferta del Pla de Bages” era el títol de l’article, on entre altres coses, Carles Playà explicava les peculiaritats dels vins, tant per la seva procedència de terres calcàries com pel seu procés elaboració. 
En l'article també es destaca la tradició vitivinícola de la família Playà, el fet que el vi formi part de la DO Pla de Bages i el minuciós procés d'elaboració.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio

Vinyes de Castellgalí SCP