Els nostres vins

Actualment tenim tres vins al mercat. Seguin amb la nostra trajectòria son tots tres mono-varietals  per tal d’extreure el màxim potencial del ceps i de la terra amb la seva màxima transparència.

 

El nostre Blanc 5 SOMADES fet amb picapoll no deixa indiferent a qui el prova, fermentat en bota de roure francès i després d’un temps de criança dins la barrica amb un continuat batonatge esdevé un vi amb uns aromes subtils i ben entrelligats amb un pas per boca  estructurat i molt agradable.

 

El negre de garnatxa PERUNÉS és un vi amb una criança d’un any en bota de roure francès i tot seguit un temps d’ampolla de més d’un any per al seu arrodoniment. Cal destacar la seva fruita molt expressiva amb un nervi intens que l’hi dona frescor i joventut. Una garnatxa  mes atlàntica que mediterrània.

 

El negre de cabernet franc el PEDRUSCALL, també és un vi amb una criança d’un any amb bota de roure francès nova. Després el deixem afinar a l’ampolla durant mes de dos anys fins que no surt al mercat. Un vi amb molta estructura que un cop degustat la seva persistència fa que el recordem.

Segueix-nos també a les xarxes socials!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio

Vinyes de Castellgalí SCP